ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Българският футбол е жив или поне публиката има желание да се завърне по трибуните. Това се доказа от срещата от предпоследния кръг в АОГ София, група 1 между отборите на Урвич (Долни Пасарел) и Житен.

Домакините надвиха драматично своя съперник с 4:3, но повече ще се помни зрелището, което сътвориха феновете на местния тим по трибуните.

200 лв Начален Бонус Спорт!

За тима от Урвич се разписаха две от легендите на клуба Марио Илков и Даниел Димчев на два пъти и Габриел Генчев, който е определен за един от най-силните трансфери в историята на Пасарел.

Фамозен гол в родния футбол ВИДЕО

За гостите точни бяха Иван Калапиш, Георги Бачев от дузпа и Бисер Цветанов.

Домакинската публика се бе подготвила много сериозно за дербито с уникална хореография, включваща пирошоу, огромен транспарант, заря, вувузели, картони и т.н. На стадион "Пасарел Арена" присъстваха около 300 души, като много хора се шегуваха, че феновете в селото са повече от някои отбори в efbet лига.

Десетки деца се радваха искрено на победата на своите любимци. Часове след срещата интернет и социалните мрежи завряха от снимки, видеа, коментари и споделяния от историческия мач.

Най-колоритните моменти от дербито бяха заснети от дрон.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ