Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Почти два отбора свободни агенти са били предложени на ЦСКА в последните дни. Точната бройка на играчите е 21, научи БЛИЦ от достоверни източници. Сред тях има футболисти от различни континенти – включително кореец, китаец и, естествено, бразилци.
 
Както вече писахме, бюджетът на “Армията” бе драстично свит. От новия сезон ще бъдат намалени заплатите на футболистите, а публична тайна е, че звездата Мораес например получава колосални за родните стандарти пари.
 
В ЦСКА ще се опитат да вземат поне четирима свободни агенти. Очаква се в Борисовата градина да акостират и трима от Литекс, както и двама играчи от Удинезе, които ще бъдат преотстъпени.
 
Междувременно се разбра, че трима от набелязаните футболисти за лятната селекция вече са поели към други отбори. Става въпрос за португалци, двама от които са младежки национали. Единият е на проби в елитен английски тим, другият трябва тези дни да подпише с румънския шампион Клуж, а третият е пред договор с испански клуб. От ЦСКА не предприеха сериозни мерки за привличането им, тъй като въпросните футболисти струваха доста пари.