Христо Стоичков е очакван днес в Доха, където националите от 17 часа българско време излизат срещу Хърватия в приятелски мач. Сигурни източници обаче разкриха пред БЛИЦ, че Камата най-вероятно няма да присъства на срещата или ще отиде за второто полувреме.  

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Самолетът, с който е пътува Ицо, ще кацна в катарската столица между 17 и 18 часа местно време. Контролата ни със световните вицешампиони стартира в 18 часа местно време. След това Стоичков ще се отправи към хотела и едва по-късно евентуално към стадиона.  Казано с две думи – до последно няма да се знае дали носителят на „Златната топка“ за 1994 година ще може да гледа поне второто полувреме на приятелския мач. Не е ясно и дали след срещата с хърватите Ицо ще се води с нашата делегация и с треньорите и футболистите от националния отбор.

Стоичков пристига в Катар като журналист от телевизионния гигант „Унивижън“. Той и колегите му ще отразят жребия за световното първенство, който ще се тегли в петък, 1 април.

БЛИЦ разбра още, че след това Ицо ще се върне в България и ще има важна среща със собственика на ЦСКА Гриша Ганчев. Двамата не са се виждали на живо от доста време. На нея те ще обсъдят теми, свързани с „армейския“ клуб – собственост, стадион, селекция и бурните събития в българския футбол от последните дни.

Припомняме, че до момента Стоичков публично не е обявил подкрепата си нито към настоящото ръководство на БФС, нито към Димитър Бербатов, въпреки че ЦСКА застана зад Митко. Дали Ицо ще запази неутралитет или ще обяви своята позиция, питат се във футболните ни среди. 
Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022