Двамата най-конвертируеми футболисти на ЦСКА Али Соу и Валентин Антов ще останат в отбора поне до края на сезона. Такава е нагласата на отговорните фактори на "Армията", пише „Тема Спорт“. Това е и желанието на старши треньора Бруно Акрапович.

Босненският специалист е провел разговор с ръководството на клуба по повод непрекъснатите информации относно бъдещето на двамата и е получил уверение, че те остават в тима.

Това е актуалната ситуация в момента. Решението може да се промени, ако за Соу или Антов пристигне оферта с повече от внушителни за българските стандарти финансови параметри.

ЦСКА може да се раздели с някой от тях сега само в случай, че получи предложение за 5 милиона евро. На този етап обаче няма изгледи да дойде такава оферта и е на 90 % сигурно, че те ще продължат на "Армията" поне до края на сезона.

Бруно Акрапович също потвърди, че двамата ще останат и през пролетта в изявлението си след първата контрола за годината, играна в събота. След края на подготвителния си лагер ЦСКА ще преотстъпи поне двама от младите си футболисти, които в момента тренират с тима.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството