Полузащитникът Николай Дюлгеров, който бе освободен от ЦСКА, призна, че договорът му с клуба все още не е разтрогнат. Той нападна треньора на “червените” Стойчо Младенов.

"Ситуацията около мен е много странна. Освободиха осем човека, но все още сме футболисти на ЦСКА. По неясна причина за мен още обаче не сме разтрогнали договорите си с клуба. Не виждам логика в тези неща, не знам защо се случва. Ицо Янев е доказан футболист, който е дал доста на ЦСКА. Той беше привлечен това лято лично от Стойчо Младенов, но не знам какво стана там, за да го изгонят от клуба. Клубът страда от ината на Стойчо Младенов в тази ситуация", каза Дюлгеров.

"Не искам да обиждам момчетата, които в момента са в ЦСКА, но ние доказахме миналата година, че на нас може да се разчита. Знам, че в момента не сме най-важният проблем на отбора, те имат затруднения и с картотеките, но не е приятна ситуацията. Що се отнася до мен и още 3-4 момчета, ние изобщо не взехме участие в този мач с Мура и не знам защо ни изгониха", добави юношата на "Левски".