Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Столичните грандове “Левски” и ЦСКА са възобновили интереса си към младия вратар на “Ботев” (Враца) Веселин Цветковски и в близките дни се очаква стражът да се разбере с някой от двата гранда, научи БЛИЦ.

Още преди няколко месеца “сини” и “червени” проучваха възможността да вземат 23-годишния Цветковски, като и тогава и сега по-настоятелни са от “Левски”. Шефовете на “сините” са натискали вратаря да разтрогне договора си с врачани и да премине в клуба като свободен агент. При първото предложение Цветковски, който е юноша на “Ботев” (Враца), отказал да скъса с отбора, но сега ситуацията е коренно различна. Смениха се собствениците на клуба, а новите италиански шефове извадиха Цветковски и още шестима от миналогодишните титуляри от групата за мача с Берое (0:4). Причината бе, че играчите отказали да получат на траншове забавените задължения за май, юни и юли.

След създалата се ситуация и неясното бъдеще на футболистите във Враца, от “Левски” отново са влезли в контакт с вратаря, който е дал устно съгласие да разтрогне договора си и да премине при “сините”.

ЦСКА също има апетити към Цветковски, но забраната за трансфери до края на месеца и неяснотата около бъдещето на клуба са причина вратарят да бъде по-близо до “Герена”./БЛИЦ