Треньорът на Струмска слава Владимир Димитров успя да събере отбор за гостуването на ЦСКА (0:3), въпреки драмите разиграли се в последните няколко дни. В навечерието на двубоя той се оплака, че играчите му не си вдигат телефоните. В петък след решението на БФС, че мачът се отлата, отборът беше разпуснат. В крайна сметка всички се явиха на "Армията", някой от тях, макар и със закъснение. Николай Николов и Димитър Петков се забавили, защото били охрана на погребението на сина на президента Росен Плевнелиев - Филип, разкри треньорът Димитров.

Бившият левскар Екундайо Джайеоба пък пристигнал едва 15-ина минути преди срещата от страх да не бъде набит от феновете на стадион "Българска армия".

"ЦСКА е по-добрият отбор и бе нормално да ни победят. Аз обаче не съм доволен от реакцията на съдиите при първото попадение, защото преди подаването топката беше излязла в аут", коментира Владимир Димитров след мача.

"Не мога да не изразя своето огорчение от начина, по който стана самият мач и победата на ЦСКА. Още от вчера съм кълбо от нерви. Не е нормално това, което става. В петък имахме тренировка и казах на футболистите, че няма мач. Освободих ги за уикенда, трима-четирима си изключиха телефоните. Джайеоба дойде в 17:15 ч. Двама души са охранители, от 5 часа са на работа на погребението на детето на г-н Президента. Толкова са ни силичките. Сравнявам ЦСКА с болид на Ферари във “В“ група. Не може Ферари да се надбягва с една обикновена кола и да не са поставяни на една линия. Ферарито е 200 метра пред нас. Огорчен съм от това, което става“, добави треньорът на Струмска слава.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА