„Разочарован съм. Как няма да съм разочарован, след като в ЦСКА нещата не вървят. Може ли Дунав да ни бие. Ама били лидери русенци, ами ние какви сме. Нали ние трябва да сме такива”, коментира пред БЛИЦ СПОРТ легендата на „червените” и националния отбор Георги Димитров.

„Този Йорданеску искал време и щял да направи страхотен отбор. Кой ще го чака него. Като иска време, да се качва на една лодка, да преплува Дунава и да се връща обратно в Пандури ли беше в Мандури ли...

Бил известен. Ами Радуканов е по-известен от него в Румъния”, добави в свой стил Джеки.

„В много тежко време сме в момента. Едно ЦСКА, второ ЦСКА. Едните ритат в селската група, другите в по-малко селската. Освен това като ги гледам снощи с черни гащи ми излизат и с червени фланелки. Да не са Локо (София), та да играят с такива екипи. Не че фланелките и гащите са от значение, но те пак са част от символите на един отбор, нали така?!....

Не виждате ли, че нищо не играем. Бихме „нафтата” и Локо (Горна) и толкоз. Ами тях всеки ги бие... Нещата трябва да се оправят някак си, защото това не е ЦСКА. Ако работата не тръгне, да ги прекръстят на Карпачев (Ловеч), та да не берат срам „червените” фенове.

Вижте, аз в момента не съм зависим от никого и говоря това, което мисля. Не съм взел пари от ЦСКА. Напротив – дължат ми пари от 2012 година. Даже на прокурор смятах да ги дам”, завърши Джеки.
Всичко за Първа лига

ТВ програмата на Първа професионална лига