Българският национал и основен играч на Партизан Иван Иванов ще започне титуляр срещу Лудогорец утре от 20:30 часа в първия мач между двата тима от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще бъде предаван директно по ТВ7.

Единствената въпросителна пред старши треньора Вук Рашович е дали бившият футболист на Манчестър Юнайтед Ерик Джемба-Джемба да е в стартовия състав, или да го включи на по-късен етап от мача.

"Знаем какво ни очаква, наясно съм и със състава. Единственото, което не съм решил е, дали Джемба-Джемба да започне или не. Той е малко назад с тренировките, но се справя добре", заяви Рашович.

Иван Иванов ще си партнира с другото ново попълнение в защитата на Партизан - Милан Обрадович - от първата минута. "Двамата работиха добре на тренировките. Имат опит и не им бе трудно да се синхронизират", обясни треньорът на Партизан.

Рашович се надява представянето на момчетата му да е доста по-добро от това от срещите с арменския Ширак в предишния кръг. Заедно с Иванов и Обрадович, в защитата на сръбския шампион утре ще действат Никола Аксентиевич и Никола Гулан.

Последният ще замени на левия бек Владимир Волков, който е наказан.

"Надявам се двамата да изпълнят задачите, ако не с бързина, то поне с мъдрост. Търсим печеливша формула срещу шампиона на България, само това ни гарантира добър резултат".