Председателят на съвета на директорите на "Ботев" (Пловдив) Иван Джиджев заяви след победата с 2:1 над Санкт Пьолтен в Лига Европа, че в момента не се търси спонсор за отбора.

„В момента не търсим спонсор. Отборът има собственици, които са легални. Общоизвестно е, че сметките са им блокирани. Това създава много сериозни проблеми за дейността на клуба. Нашата задача сега е да осигурим нормалното функциониране и участието на отбора в евротурнирите. Смятам, че това става нормално“, коментира Джиджев.

„На всички сме заявили възможностите си. Искаме всеки един от футболистите и треньорския щаб да вземе своето решение в една прозрачна атмосфера“, добави председателят на съвета на директорите на "Ботев" (Пловдив).

„Разбира се, че съм доволен от победата. Това, че отборът продължава напред е успех. Надяваме се, че занапаред Вили Вуцов ще може да води мачовете си до края“, каза още Иван Джиджев по повод изгонването на треньора заради невъздържано поведение в срещата с австрийците, която се игра на стадион "Лазур" в Бургас.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите