Един от голмайсторите на ЦСКА при победата с 2:1 срещу Ботев в Пловдив – Джонатан Линдсет, бе доволен след мача на стадион „Христо Ботев“ от десетия кръг на efbet Лига.

„През първото полувреме играта бе равностойна. Може би трябваше да получим дузпа срещу Тобиас Хайнц. Все пак вкарахме. През втората част те имаха контрол върху мача, но вкарахме втори гол. След като вкараха в края, беше нервно. Тази победа е фантастична“, каза норвежкият халф след края на срещата под тепетата.

„Мисля, че с новия треньор системата ми пасва и той пасва на отбора“, говори Линдсет за изискванията на Нестор ел Маестро.

„Да, винаги е хубаво, когато атакуващи футболисти вземат участие в попадение. Това беше страхотна асистенция“, доволен бе норвежкият халф от головия пас на Матиас Фаетон.

„Имаме страхотни футболисти, с които колкото повече играем заедно, толкова по-добре ще се чувства отборът“, похвали съотборниците си норвежецът.

„Когато Нестор дойде ни каза, че в следващите седмици ще бъде трудно за нас и наистина беше, защото тренирахме много, но сега нещата започват да се получават. Трябва да почиваме, но и да тренираме“, завърши Линдсет.