Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов направи специално обръщение до феновете на тима за предстоящото в понеделник дерби срещу ЦСКА 1948. Срещата ще започне в 20:30 часа на стадион „Българска армия“.

В 18:45 часа Велинов ще бъде гост на станалия вече традиционен Армейски следобед, на който ще се срещне с малките фенове на „Армейците“. 64-годишният бивш страж обеща да разкаже на малчуганите кой е най-великият отбор.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В специално обръщение, публикувано във „Фейсбука“ на ЦСКА Георги Велинов, известен сред футболните фенове като Джони, беше категоричен, че истинският клуб играе на стадион „Българска армия“, а другите се опитват да откраднат неговата история.

„Здравейте, армейци! Понеделник е един важен ден за нас! В 18:45 ч., на Армейския следобед, ще присъствам лично. Очаквам децата ви да разберат от мен кой е най-великият отбор, да го почувстват в себе си, а след това на мача да видят истината. Истинският клуб, който съществува, тук на „Българска армия“, ще играе срещу онези, които се опитват да вземат нашата история, което е невъзможно. Призовавам ви да дойдете на този мач, много е важен. И да знаете, че ние сме зад вас, обаче и вие трябва да сте зад нас. Благодаря ви и ви чакам“, заяви легендарният вратар.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК