Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев получи добри новини през уикенда. Той ще може да използва халфа Тиаго Родригес за гостуването на Черно море. Двубоят на "Тича" е в събота, 12 септември, от 18:45 часа. „Армейците“ влизат в петия кръг на елита като лидери в класирането.

Португалецът се контузи по време на домакинство­то на малтийския Сиренс (2:1) от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Заради проблемите в коляното Тиаго бе изпратен да се лекува в ро­дината си. Там той ползва ре­хабилитатор и личен кондиционен треньор. Явно работа­та с тях е дала положителен резултат.

Все още обаче не е ясно дали на линия за визитата във Варна ще бъдат капитанът Петър Занев и десният бек Иван Турицов. Занев се контузи по време на двубоя от Лигата на нациите България - Ейре (1:1). Той напусна терена през второто полувреме. Браните­лят не пътува с тима за вче­рашния мач сУелс (0:1), а оста­на в София да се възстановява. Днес му предстоят прегледи, които ще покажат кога ще бъ­де готов за игра в събота.

Същото се отнася и за младежкия национал Турицов. Той напусна срещата със Славия още в сре­дата на първото полувреме. На следващия ден пътува за Сърбия, където мина рехабилитационен курс при местната лечителка Марияна. Турицов бе част и от лагера на младежкия национален отбор, но в крайна сметка отпадна от групата за евроквалификациите с Русия (0:2) и Сърбия, пише "Тема Спорт".
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​