Официалното встъпване на Антон Зингаревич в Ботев (Пловдив) ще стане факт тези дни – най-вероятно утре или на 6 януари, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Веднага след като руският милиардер поеме нещата в свои ръце, ще стартира процедурата по възстановяването на затъналия славен пловдивски клуб.

Зингаревич ще осигури изключителен за родните стандарти бюджет, за което БЛИЦ вече писа. На година той ще налива огромни за България милиони евро.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Съвсем скоро в Пловдив ще пристигне и новият треньор, за когото БЛИЦ също първи. Това е босненецът с шведски паспорт Азрудин Валентич, идващ от датския Фремад Амагер. В Ботев ще акостират и няколко млади и талантливи футболисти от Франция, Дания, Швеция, Белгия и Русия. Те ще бъдат минимум 7-8.

„Стартът на възраждането на клуба ще бъде даден съвсем скоро. Идеята е Ботев да се стабилизира повече от добре финансово, след което ще се гонят големи цели в първенството от следващия сезон. Задължително влизане в тройката на шампионата, както и редовно участие в европейските клубни турнири“, заявиха източници на БЛИЦ.

Те за пореден път потвърдиха нашата информация, че Ивайло Петков ще бъде силната българска фигура в пловдивския клуб.
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството