Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Звездата на египетския Ал Ахли Уалид Сюлейман е дал съгласието на бившия си наставник в ЕНППИ Стойчо Младенов, че е навит да дойде в ЦСКА. Това твърди арабското издание на сайта goal.com. Още през май месец БЛИЦ първи съобщи, "червените" са приготвили оферта за Сюлейман, известен с прякора Египетския Меси.

Стойчо Младенов познава отлично качествата на играча от съвместната им работа в ЕНППИ. Атакуващият халф е роден на 1 декември 1984 година и от миналото лято носи екипа на местния гранд Ал Ахли. Настоящият му клуб в момента изпитва сериозни финансови затруднения и е готов да продава, за да събере свежи пари. Наставникът Хосам Ал Бари обаче не иска и да чува за раздяла с Уалид Сюлейман, но ръководството е на друго мнение и играчът може да си тръгне срещу поносима сума. Не е ясно обаче дали ръководството на ЦСКА ще изпълни желанието на Стойчо Младенов и ще плати парите, които искат арабите за набелязания футболист.

Наставникът на "червените" вече е имал разговор със Сюлейман, който е обявил, че е готов да дойде на "Армията". Остава единствено двата клуба да се договорят.

Уалид е плеймейкър и играе зад нападателя. Той е национал на Египет и има 18 мача и 1 гол за "фараоните". В Ал Ахли играе от миналия сезон, като се е разписал 3 пъти в 18 двубоя. Преди това може да се похвали с 4 попадения в 28 мача за ЕНППИ по времето, когато начело на отбора беше Стойчо Младенов. Отличава се с добър дрибъл и тактическа дисциплина.