Екшън се разигра на стадион "Българска армия", където с нетърпение се очаква пристигането на Александър Томов, който трябва да говори по повод изявлението на Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков, които обявиха оттеглянето си от клуба.

Репортер на БЛИЦ предаде за скандална случка, в основата на която е човек, на когото Томов дължи пари.

В 12 часа на "Армията" пристигна шефът на "Леджеа" Георги Георгиев, плашейки Томов със стик за голф. Както е известно, представителят на италианската фирма за спортна екипировка за България предяви сериозни претенции към ЦСКА. По думите на Георгиев адвокатски кантори подготвят иск за милиони евро срещу клуба заради неизпълнение на договора между двете страни. Причината е, че в началото на годината "армейците" смениха "Леджеа" с "Лото" и загърбиха контракта с Георги Георгиев.

Той, видимо ядосан, паркира колата си малко след централния вход стадиона в Борисовата градина, целейки да попречи на Томов да влезе навътре към клубните канцеларии.

Охраната помоли Георгиев да премести колата, но той се заинати - "Ще я махна само, когато шефът на стадиона дойде и ми нареди. Ако трябва на Луната, ще я кача."

След като шефът на стадиона дойде, Георгиев все пак махна автомобила си.

На "Армията" вече има полицаи. Очаква се да се съберат и фенове. 
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ