Шестте червени картона по време на дербито между "Левски" и ЦСКА, спечелено с 1:0 от "армейците", показаха на цяла България нажежените до крайност страсти на футболния терен. За широката публика обаче остана скрито, че грозни сцени се разиграха не само на игрището и в "червената" агитка, а и в официалната ложа на сектор "А".

Камерите на БЛИЦ TV се погрижиха читателите на най-ексклузивната информационна агенция да видят и това, което остана тайна за милионите зрители, проследили срещата от телевизионния екран. Видеооператорът Симеон Мутафов запечата словесен сблъсък между фенове на "Левски" и привърженик на ЦСКА.

Напрежението ескалира във физическо стълкновение, когато се намеси... Даниел Боримиров. Синята легенда сложи точка на разпрата, като свали с ръце на седалката, а оттам и на земята, поддръжника на ЦСКА, който се беше изправил сам срещу превъзхождащия го като численост противник. Радикалния подход на Боримиров ощастливи сините и след намеса на полицията те се обърнаха към терена, за да догледат мача. /БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ