Английските футболни запалянковци, които пристигнаха в София за евроквалификацията тази вечер, продължават да създават проблеми на органите на реда. От ранни зори гостите от Острова запиват по баровете в центъра на столицата ни, предимно по булевард "Витоша", след като и цяла нощ купонясваха. 

Снощи БЛИЦ разкри за сбивания с участието на англичани. Екшъните продължават и днес. Както вече съобщихме, запалянко от Острова забърка голям екшън в "Пирогов". "Крещи, буйства и никой не може да го озапти. Псува и вика като обезумял", разказа пред БЛИЦ потресената жена, която описа случката в лечебното заведение.

Журналистът от "Таймс" Хенри Уинтър разкри, че запалянкото е със счупена ръка. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Полицията в София от вчера е на крак и следи внимателно англичаните, които запиват по баровете. На мача тази вечер се очаква да присъстват около 4000 фенове на "трите лъва".

Английските ултраси са известни с това, че, когато излязат извън пределите на страната си, започват да дивеят и да създават проблеми. Същото се случи и при гостуването на Чехия в петък, загубено с 1:2, когато в Прага имаше и арестувани привърженици от Острова.

Нашата квалификационна група за Евро 2020