Извънреден екшън се разиграва в момента в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов". Това съобщи читателка на БЛИЦ.

По думите й причина за това са действията на чужденец.

"Крещи, буйства и никой не може да го озапти. Псува и вика като обезумял", така потресената жена описва случващото се в лечебното заведение.

По думите й агресивният мъж е англичанин. Най-вероятно е един от хилядите запалянковци, дошли от Острова, за гостуването на България в европейска квалификация.

Сигнали до БЛИЦ! Зверски екшъни с англичани в центъра на София!

"Това, което успях да науча от сестрите и лекарите, е че е бил приет по спешност. Но не разбрах дали неадекватното му състояние е заради прекомерна употреба на алкохол или заради някакви упойващи вещества", казва още читателката ни.

Очаква се полицаи и лекари да усмирят побеснелия чужденец, преди да е направил някоя по-голяма беля в болницата или с някои от пациентите.

Както БЛИЦ писа, вчера също имаше екшън с английски фенове в столицата. Пияните младежи сътвориха зулуми, като имаше и пострадали хора. Днес пък пияни англичани пикаеха в дамска тоалетна.

Страшно е! Това ли чака София в понеделник СНИМКИ

Английските ултраси са известни с това, че, когато излязат извън пределите на страната си, започват да дивеят и да създават проблеми. Същото се случи и при гостуването на Англия на Чехия, когато в Прага имаше и арестувани привърженици от Острова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света