ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов призова да спре вандалщината. Легендата и другите ветерани, които се явиха на протеста в Борисовата градина, организиран от привържениците на "армейците" по повод тоталния хаос в клуба, категорично се разграничиха от грозните деяния, предизвикани от част от агитката на "червените". БЛИЦ първи ви съобщи в 12:08 часа, че ултраси на ЦСКА изпотрошиха сградата на БФС.

"Грозни неща се случиха. БФС няма вина за проблемите в ЦСКА през последните месеци. Идеята на този протест бе изопачена. Аз и моите колеги - бившите играчи и ветерани, дойдохме в подкрепа на протеста, най-вече поради следните две причини - да демонстрираме нашата пълна подкрепа към Христо Стоичков и неговата борба за спасението на клуба, както и да покажем несъгласието си с ръководството в лицето на "Титан", заяви пред БЛИЦ Стойчо Младенов.

"Жалко е, че чистият замисъл на протеста се изопачи по такъв начин. Вандалщината трябва да спре", добави бившият наставник на "червените".

По обяд той се яви в Борисовата градина, където пристигна и друг бивш треньор на ЦСКА - Пламен Марков. Те обсъдиха заедно с феновете катаклизмите в клуба, но не останаха за дълго време на "Армията". Освен тях в мирния протест се включиха още помощникът на Младенов - Анатоли Нанков, младежкият селекционер Методи Деянов и бившият управител в ЦСКА Стойне Манолов.

Източниците ни от агитката на ЦСКА заявиха, че нападателите на БФС не са истинските фенове на "армейците", а наети от "Титаните" вандали, които са се явили пред "Иван Асен II" с ясната идея да трошат.