Част от феновете на ЦСКА, които играят турнир на стадион "Българска армия", обявиха, че ще настояват пред настоящите собственици на клуба от фирма "Титан" да допуснат техни представители на преговорите им с Христо Стоичков.

Запалянковците искат да се убедят с очите си, че подобна сделка ще се осъществи и акциите ще бъдат прехвърлени на Камата.

Пред "Канал 3" феновете бяха категорични: "Не желаем "Титан" на Българска армия. Ще се опитаме да излъчим представители, които да присъстват на прехвърлянето на акциите на Христо Стоичков."

БЛИЦ припомня какво обяви Димитър Борисов в сряда: „Другата седмица Стоичков получава акциите на ЦСКА с нулево задължение и той става собственик на клуба. И аз не мога да го обясня точно как ще стане. Другата седмица, като получи нулеви задължения, ние ще се оттеглим. Когато Стоичков стане собственик, мен ме няма в цялата схема."

Част от привържениците не пропуснаха да се разграничат от вандалите от агитката на ЦСКА, които изпотрошиха сградата на БФС днес по обяд. Очакваше се протестът да премине мирно, но се стигна и до грозните сцени, както и до блокирането на "Орлов мост".