ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше много доволен от представянето на играчите си при победата с 3:0 срещу Берое в срещата от 23-ия кръг. Този път нямаше превърналите се в традиция напоследък скандирания за оставка на специалиста. 

"Много съм доволен с резултата и представянето. Ако някой от нападателите беше вкарал, може би Каранга или Данило Асприля, щеше да е перфектният ден, но както вече казах, съм много доволен", започна Ел Маестро.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Играхме добре. Искаме го всеки път, просто не се случва всеки път. Малко сме под напрежение. Бяхме много мотивирани за този мач и разбира се, когато влезе първия удар, всичко си идва на мястото. Играчите добиват самочувствие и се играе по-лесно", подчерта треньорът на ЦСКА. 

"Вижте, Станислав Шопов си заслужи шанса днес. Избрах да играе. Това бе така заради показаното в предсезонната подготовка и какво показва в тренировките. Той е играч, който има качество. Използва шанса по най-добрия начин", добави Ел Маестро.

"Продължихме напред за Купата, върнахме са към победите в шампионата. Ние сме ЦСКА и така трябва да продължаваме. Мач за мач. Ще се опитам да спечелим всичко. Срещу Ботев (Пловдив) очаквам и в двата мача да има много добра атмосфера", продължи той. 

Попитан за скандиранията за оставката му в предишния мач, Ел Маестро обясни: "Моята работа е да управлявам отбора и да се грижа за него. Не чувам нещата, които се скандират по трибуните. Концентриран съм върху мача и случващото се вътре в терена".

Следващият мач на ЦСКА е срещу ЦСКА 1948. Двубоят от 24-ия кръг на Efbet Лига е в Бистрица на 9 март (събота) от 15:00 часа.  

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!