Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Феновете на ЦСКА от фракцията "Офанзива" публикуваха видео и призив за подкрепа към отбора в дербито срещу “Левски” в неделя. Любопитното е, че привържениците използват реплики на Стойчо Младенов, за да мобилизират още по-силно футболистите. Емблематичният момент е от първия престой но легендарния наставник в Борисовата градина и равенството срещу Рилски спортист (Самоков) на 8 март 2003 година. Тогава “червените” направиха само 1:1 и Младенов избухна, удряйки по масата и изричайки и до днес паметни думи за феновете на ЦСКА . Впоследствие отборът стана шампион.

Ето обръщението на фракцията “Офанзива”:

29.04. - Безстрашно в боя да се хвърлим ний!

Армейци, днес повече от всякога отборът ни се нуждае от нашата подкрепа. След хилядите трудности, напрежение и атаки от всички страни, ЦСКА е там, където му е мястото - там, където трябва да бъде и сектор Г - на върха. Нашата любов не се купува, тя се извоюва! А Стойчо и футболистите ни показаха, че те искат не по-малко от нас да бъдат шампиони и са на няколко крачки от успеха. Ние нямаме нужда от призиви, революции и рекламни кампании, за да отидем на стадиона и да дадем криле на играчите си. Защото ние имаме големи червени сърца и в тях кипи армейската кръв на дедите ни. Но нас не ни учудва фактът, че едни други хора издигат мача с ЦСКА в култ. Защото докато ЦСКА играе с европейски шампиони и ги побеждава, за заешките сърчица остават мачовете с еврогранда от "Българска Армия". Това е техният жалък черен животец, в който единственият светъл лъч сме ние.

Дали билетът е лев, десет или сто, за нас значение няма. В това ще се убедят всички в неделя, когато за пореден път ще бъдем по-многобройни и ще покажем кои сме ние.

Нека в 17:45 часа на 29.04. отново да напълним сектор Г и да покажем, че публиката на ЦСКА е номер едно! Защото Сектор Г - това си ти. И само ти можеш да върнеш славата на армейската публика.