„Радвам се, че най-после някой пое отговорност в ЦСКА и се зае със спасението на автентичния клуб. Приветствам влизането на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов”, заяви пред „Тема Спорт” собственикът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров.
 
„Смятам, че оздравяването на настоящото дружество е най-достойният и най-моралният ход. По този начин коректните кредитори, визирам най-вече себе си и НАП, няма да пострадат. Пожелавам успех на Ганчев и Инджов и вярвам, че те ще изведат ЦСКА до висотите, на които сме свикнали да виждаме клуба”, заяви Димитров.
 
„Все пак, ако по някаква причина плановете на дамата пропаднат и в крайна сметка ЦСКА не стартира от „В” група, аз ще преименувам Чавдар на ЦСКА. Вече съм запазил името в Търговския регистър, но изчаквам да видя как ще се развият нещата. Чавдар със сигурност ще участва през новия сезон в Югозападната „В” група. Има свободни места за попълване и ние сме кандидатствали за такова. Така може да се изправим срещу ЦСКА и Локо София, а може и ние да се казваме ЦСКА, но само в случай, че автентичният клуб не участва”, каза още Емил Димитров.