Треньорът на Локо (Пд) Емил Велев прие спокойно загубата от ЦСКА с 0:3. Кокала заяви, че вината за загубата е в неговия отбор, който не е изпълнил тактическите задачи.

“Не съм изненадан от футбола на ЦСКА. Те не играха толкова добре и красиво, а ползваха наши грешки и победиха. През седмицата казах няколко пъти, че ще дойде агресивен отбор, който ще иска да победи, но моите футболисти не го разбраха”, заяви Велев.

“Трябва да се научим да губим, защото това е само футбол, а от него трябва да изпитваме удоволствие. Започнахме сковано, трудно. Знаехме, че ЦСКА ще играе мотивирано, тъй като могат да поведат в класирането. Но това не ни оправдава, не трябваше да играем така. Имахме шанс да се доближим до челната тройка, но не се получи. Може би голямото напрежение оказа влияние. 

Съдията може би се презастрахова с червените картони на Даксон и Присо. Трябваше да им покаже жълти картони. За мен свири нормално. Може би имаше засада при третия гол, но дали ще паднем с 0:2 или 0:3, няма значение. Първо техен играч беше в засада, след това излезе от нея и Мораес игра с топката. Но не мога да критикувам съдиите, заслужена победа на ЦСКА”, завърши Велев./БЛИЦ