Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов оцени като добро представянето на националния отбор в Белфаст. България завърши гостуването си на Северна Ирландия в световна квалификация и от три изиграни мача има една точка.

"Общо взето съм доволен от мача. Взехме точка и дадохме шанс на много млади момчета да дебютират. Видяхме, че не е толкова голям рискът. Младите се справиха, доколкото могат в момента", заяви легендата на българския футбол при прибирането на отбора в София.

"Мисля, че този отбор има качества и бъдеще, но все още играчите не са стиковани. Преди трите световни квалификации нямахме нито един официален или приятелки мач, така че треньорът да разбере качествата на всеки един футболист. Но имаме момчета с бъдеще и е важно те да оценят, че носят националната фланелка.  Дали отборът има лидер? Всички трябва да бъдат лидери. През юни имаме контроли със Словакия и Русия. Тогава треньорът ще има възможност да избистри идеите си, да експериментира, викайки някои други играчи в отбора", завърши вицепрезидентът.
Нашата група от квалификациите за Мондиал 2022