"Мис Марица 2008" Антония Иванова се прости с конкурса "Мис България" заради голи снимки. Половинката на футболиста на Локомотив (Пловдив) Дани Кики няма да може да участва в най-престижния конкурс за красота, тъй като има еротични фотосесии за няколко мъжки списания.

А според регламента на "Мис България", кандидатките за короната трябва да са "девствени" откъм подобни изяви. "Под тепето" научи, че лично Жени Калканджиева е искала Антония да се бори за титлата, но голите снимки се оказали по-нерешим проблем дори от татусите по тялото на красавицата. Връзката между "Мис Марица" и "Визаж" станала, след като Иванова изпратила снимки в най-голямата модна агенция за лице на месеца. От централния офис се свързали с пловдивчанката, за да я поканят на кастинг, но тя не успяла да отиде заради ангажименти покрай магазина си за дрехи.

Преди няколко дни Калканджиева й пратила писмо на електронната поща с покана за кастинг за "Мис България". Станало ясно обаче, че Антония не може да участва заради голите си фотосесии. Въпреки това хубавицата ще се включи в кастинг за нови модели и се очаква скоро официално да премине към дългобедрата армия на "Визаж". /БЛИЦ