ЦСКА отговори на желанието на феновете да помогнат в изплащането на огромното задължение към бивши играчи ни клуба и техните мениджъра, заради което беше забранено на „армейците“ да картотекират новите си попълнения. За целта беше отворена специална сметка, в която да се събират парите на привържениците.

Както е известно, в последните дни стана ясно, че „червените“ трябва спешно да се издължат по делата със Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано, могат да го направят. Както е известно ЦСКА дължи над 1,5 милиона евро, а Гриша Ганчев и Юлиан Инджов поеха ангажимент те да бъдат платени.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Уважаеми армейци,

Във връзка с многобройните запитвания, проявено желание и инициативност от Ваша страна да подпомогнете любимия си отбор в тази несправедлива и нечестна ситуация, в която се озовахме заради непрофесионалното, некадърно и престъпно управление на клуба ни в предишните години, откликваме на Вашата идея да се отвори дарителска сметка.

В нея всички Вие, които искате по някакъв начин и с колкото позволяват възможностите Ви да станете съпричастни с нас в тази битка, ще можете да дарите парични суми, отделяйки от личните си финансови средства в тези тежки времена.

Вярваме, че заедно ще се справим и с това неочаквано предизвикателство!

Вашите дарения може да направите на следната банкова дарителска сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД
IBAN: BG22FINV91501017025815
BIG: FINVBGSF

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022