Най-новото попълнение на Етър Александър Томаш няма да бъде картотекиран за гостуването на Нефтохимик. Мачът от 2-ия кръг на Източната "Б" група е в събота от 18:00 часа в Несебър.

Опитният бранител все още не е готов физически, а освен това лекува и контузия. Очаква се договорът с него да бъде подписан следващата седмица и да дебютира срещу Доростол (Силистра) на 27 август.

"Виолетовите" тръгват утре за Бургас, където ще преспят преди съботния двубой с "шейховете", като след сутрешната тренировка ще стане ясно кои играчи ще попаднат в групата. През седмицата травма лекуваше Румен Лапантов, а Джихат Кямил и Георги Гайдаров бяха с вирусно заболяване, но треньорът Георги Тодоров разчита, че всички ще са на линия за събота, включително и възстановеният Мартин Сечков, пише sport-vt.

В същото време прокуристът на клуба Стефан Атанасов разкри, че около 15 000 лева струва на Етър стартът в първенството на Източната "Б" група. 9000 лева от тях са съдийски такси, а останалите 6 бона са за правоучастие, плащане на картони от миналия сезон, картотеки на футболистите и т.н.