Фенове на Левски нахлуха на тренировката на тима на стадион "Георги Аспарухов", за да надъхат играчите преди дербито с ЦСКА (петък, 18:00 часа), съобщава "Спортал".

Целта за посещението на ултрасите била да мотивират футболистите и наставника Славиша Стоянович, които се намират в изключително тежка ситуация. Както е известно, столичани имат цели осем загуби след 15 мача и едва четири победи през този сезон, като влизат в сблъсъка от девета позиция с актив от 15 точки. Цели 15 точки зад "червените", които дори записаха пет точки в груповата фаза на Лига Европа и сега се готвят за голяма победа.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Бившият председател на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров-Гугутката, както и родната кикбокс звезда Даниел Илиев и неговият близък приятел - ММА боецът Георги Валентинов, които са големи привърженици на Левски, бяха сред близо 40-те фенове на "сините".

Играчите били изненадани, след като десет от феновете влезли директно в съблекалнята преди тренировката, но после срещата се прехвърлила в тунела на "Герена".

"Искаме да покажете, че имате сърце", "Играйте като мъже и не се предавайте до последната минута", "Бъдете колектив", "Знаете ли какво е Левски за България? Покажете го на терена", са част от нещата, които фенове споделили на играчите и треньорите.

Лидерите на тима Николай Михайлов и Валери Божинов най-много говорили и отговаряли на въпросите по време на срещата, която продължила около 20 минути. Интересното е, че феновете търсили и собственика Наско Сираков, който бил в една от стаите на стадион "Георги Аспарухов", но не се появил за среща с тях. Тити Папазов и изпълнителният директор Павел Колев също не присъствали на импровизираната среща.

Легендарният голмайстор провел после среща с треньора Славиша Стоянович, който заради здравословен проблем не водил заниманието, а това сторил неговият помощник Живко Миланов. Както е известно, през 2013 година буквално на няколко метра в старата зала на пресконференции на тунела на "Герена" Сираков се скара с част от същите фенове, които съблякоха Ивайло Петев на представянето му. Тогава той напусна и обяви, че повече няма да се върне в клуба, но през юни получи акциите от Васил Божков, за да се опита да спаси любимия си клуб.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството