Феновете на Левски са реагирали мигновено след поредната бледа изява на отбора – равенството 2:2 с Царско село. „Сините“ оцеляха с късмет, тъй като завършиха мача с девет играчи.

Затова треньорът на тима Славиша Стоянович е бил привикан от тарторите на агитката за разговор преди петъчното дерби с ЦСКА, пише „Мач Телеграф“.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Наставникът бил доста откровен пред феновете, твърдят присъствали на срещата. Стоянович не е скрил, че има сериозни притеснения преди мача с „червените“. Той обещал, че ще направи всичко възможно, за да не се стигне до болезнен резил и „сините“ да се представят достойно в срещата.

Славиша Стоянович признал, че след завръщането си в Левски не е имал никакви допирни точки с един от шефовете на клуба – Павел Колев. Както е известно, именно изпълнителният директор на „сините“ информира треньора за разтрогването на договора му в началото на 2019 г. Сега двамата се избягвали на „Герена“.

Освен това Славиша Стоянович обявил, че е притеснен и заради неяснотите около бъдещето на отбора. До този момент не са обсъждани в детайли зимната подготовка, раздялата с играчи и привличането на нови попълнения.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството