Футболният мениджър Юсиф Чибса, който представлява интересите на Насиру Мохамед, заяви, че неговият клиент е заплашван от фенове на Левски. Както е известно, ганаецът се обърна към ФИФА заради задължение на „сините“ в размер на 850 000 лева.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Сега „Club Consult Africa Ltd“ сме официални представители на играча и всичко, което ще напишем в това становище, е нашата страна на казуса и можем да го докажем по всяко време. Да, вярно е, че отидохме до ФИФА с нашия случай за неизплатени заплати, но това стана факт след толкова много писма до клуба. Опитахме се да намерим решения, за съжаления неуспешно, клубът така и не отговори“, заяви Чибса.

„В един момент Павел Колев се опита да намери решения от името на клуба, но нищо не се случи. ФИФА писа на клуба, за да се разбере тяхната страна по случая, но те не отговориха. Лично се свързах с Колев и казах, че Левски не е говорил с нас, за да намерим решение, защото и ние бяхме готови да им помогнем да намерим общо решение, но те ни пренебрегнаха тотално. Към момента няма комуникация между нас с Левски за намиране на някакво решение. Ще призова всички фенове на клуба да спрат да изпращат заплашителни съобщения и да обвиняват Насиру. Играчът не е направил нищо лошо“, допълни агентът на Насиру Мохамед.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022