Привържениците на "Левски" от Фонд "Сектор Б" подеха изключително благородна инициатива преди вечното дерби с ЦСКА в събота. Те си поставиха за цел да съберат 6000 лева, които да дадат за за лечението на юношата на клуба Дарин Тодоров. Както е известно, преди всеки важен двубой "сините" привърженици събират дарения за хореографията си. Този път са решили, че няма да правят такава, а парите ще бъдат дадени на Дарин, който претърпя автомобилна катастрофа през 2010 година и прекара 370 дни в будна кома.

„Момчета и момичета, целта ни до събота е да съберем 6000 лева! С тези 6000 лева ще направим най-добрата "хореография" на света - ще помогнем на едно младо момче, на един левскар, да се върне към нормалния живот и да прекара със семейството си първата спокойна и щастлива Коледа от много време насам! Молим ви от сърце да се включите и да разпространите съобщението навсякъде! Молим ви за вашите левове и стотинки. Лишете се от нещо малко, за да направите нещо голямо!“, гласи официалното съобщение.

„Хореографията в събота на стадиона ще е 90 минути смазващо пеене! Всички на стадиона и всички в помощ за Дарин! Брат в беда не се оставя! Че "Левски" име свято е, помнете вий това!“, се казва още вътре.

Средствата за лечението на Дарин Тодоров се набират по открити сметки в Уникредит Булбанк:
IBAN В ЛЕВА – BG31UNCR70001519456109 – BIC: UNCRBGSF
IBAN В ЕВРО – BG74UNCR70001519456111 – BIC: UNCRBGSF