Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Феновете на ЦСКА продължават със страховитите разкрития за вчерашния екшън на стадиона в Разград. Лудогорец стана шампион след победа над “червените” с 1:0. Още вчера преди мача агенция БЛИЦ първа ви съобщи за побой на стюарди и полицаи над фенове на ЦСКА, част от които закарани с линейки до местната поликлиника. По време и след края на двубоя охранителите отново превишили правомощията си и причинили наранявания на гостуващите привърженици.

“Биха ни мутри, добре сложени момчета, които бяха облечени с якета на Лудогорец. Това не бяха обикновени стюарди, а хора с обръснати глави, които млатеха наред. Едно момче си беше поставило ръката на оградата, когато стюард на Лудогорец извади нож и мина перпендикулярно. Разряза пръста на момчето, което било превързано от лекар със знаме. След това беше изведено отвън, за да бъде откарано с линейка до поликлиниката”, разказва очевидец на случая пред БЛИЦ.

“Още преди началото на срещата част от нас не ни пуснаха в Сектор “В”, късаха ни билетите и ги хвърляха на земята. След като опитахме да потърсим обяснение се нахвърляха срещу нас с юмруци, някои от охранителите удряха с глави в лицата ни. Още вчера ви казах, че аз и още едно момче бяхме закарани до болницата и се върнахме в средата на първото полувреме”, добавя Ивайло от Габрово, който също е сред пострадалите. Привърженици добавят, че част от охранителите били въоръжени с ножове и специални разгъваеми палки./БЛИЦ

5_3.jpg

Представител на стюардите на Лудогорец

4_4.jpg

Снимки 1 и 2 (Спортни)

230520121294.JPG

230520121296.JPG