Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Поне два автобуса с фенове от Сърбия, готови да дерат гърла за България срещу Италия, ще пристигнат у нас за световната квалификация на 7 септември. Не става дума за част от агитките на Партизан или Цървена звезда, а за етнически българи, които живеят в Босилеград.

Нашенците, от т.нар. западни покрайнини, вече са се сдобили с билети, които са им били изпратени от БФС и със сигурност ще присъстват на Националния стадион "Васил Левски". Това са хора, които се определят като чисти българи макар Сърбия все още да отрича наличието на наше етническо малцинство в тяхната страна.

Групата от Босилеград е изключително родолюбива и редовно подкрепя националния и клубните ни отбори. В този град има и фенклубове на Левски и ЦСКА, които често съпътстват двата тима за мачовете им в Европа.

Междувременно от БФС обявиха, че очакват утре първите резултати от ранната продажба на билетите за мача с Италия. По всяка вероятност обаче бройката няма да надхвърля 1000. Както е известно, входните талони вървят на цени от 10 лв. за секторите “Б” и “Г” до 40 лева за сектор “А”.