Тръст „Синя България” и феновете на „Левски” ще предложат на Георги Иванов-Гонзо абсолютна власт в клуба, научи БЛИЦ. Както е известно, скоро Тодор Батков ще даде 15% от акциите на сдружението на привържениците, а освен това ще има много промени в Управителния съвет на клуба. Адвокатът и членове на тръста утре от 14:30 часа ще дадат пресконференция, на която ще бъдат обявени част от промените.

Председателят на тръст „Синя България” Васил Колев обясни пред БЛИЦ, че ще има промени в УС и ще влязат нови хора, които обаче тепърва ще бъдат избирани.

Феновете на „Левски” към момента са обединени около идеята Георги Иванов да стане председател на УС на клуба, с което да получи абсолютна власт. Гонзо в близките дни ще получи официална покана и ще се срещне с представители на тръста и на феновете.

Част от феновете са предложили и други имена за председател на УС. Едно от тях е на Наско Сираков, който обаче едва ли би се навил при положение, че Батков остане в клуба. Освен това Сираков е в конфликт с част от факторите в агитката на "Левски".

Даниел Боримиров, Тити Папазов, Димитър Иванков и Томас Лафчис са другите предложения, но реално най-голям шанс има Гонзо.

Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите