ЦСКА обяви на официалния си профил във „Фейсбук“, че са днешния мач с Ботев (Враца) са продадени 5000 виртуални билети. Това е точно половината от обявената от клуба цел – 10 000 пропуска.

Вчера „армейците“ обявиха, че феновете са си закупили 4300 колекционерски пропуски за двубоя с врачани. До 17:30 часа, когато е началният час на срещата, привържениците имат още малко време, за да изпълнят поставената от клуба задача.

Както е известно, домакинският мач на ЦСКА срещу Ботев (Враца) ще се играе през празни трибуни заради наказание, наложено заради ексцесиите на мача с Локомотив (Пловдив) в края на 2021 г.

За да призоват своите фенове към активизация, а и за да им благодарят за оказваната подкрепа, от "Армията" публикуваха специално видео. В него участва легендарният домакин на тима Бай Добри, който отправи послание към привържениците: "Днес стадионът ще е празен, но сърцата ни пълни!"..."Вярвам, че отново ще сте с нас!"

Освен това ЦСКА отбеляза, че само за малко повече от две седмици в дарителската сметка са събрани малко над 500 000 лв., с които ще бъде подпомогнат  клуба да покрие задълженията към бивши футболисти, завели дела срещу 31-кратните шампиони.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022