Привържениците на Ботев твърдо държат на своето и не склоняват да променят решението си. Ултрасите са категорични и не искат в Пловдив футболистите, които Франческо Салерно доведе вчера.

Италианският бос настани отбора в хотел в Брестник, като играчите все още са там. Повечето от тях се крият по стаите и не знаят какво ще става. БЛИЦ разбра, че и днес селекцията на Салерно ще остане в България.

"Салерно е измамник! Дори по-голям от Христолов. В това се убеди цял един град, който очакваше и този път да види някакви документи за прехвърлена собственост, както тръбеше повече от два месеца 200-килограмовият жабар. Нашите втори очаквания се сбъднаха. В Ботев пристигаха поредните туристи, искащи да се доказват незнайно откъде. Да, но Ботев не е училище за фуболни дебили. Ботев не е Христолов. Ботев е самата игра, красотата и публиката отстояваща позицията си. Пред 300 озверели бултраси Салерно изпадна в шок и почна да пелтечи повтарящи фрази отпреди няколко месеца. Скандиранията "Салерно Мерда" го накараха да обърне нападението и заедно с Христолов окончателно абдикира, обвинявайки феновете. Дано това да е краят. Дано сега Селския разбере, че се провали окончателно и ни остави да възродим това, което обичаме истински. Ние се борим вече сами и ще градим и пазим нашето достойнство", пишат ултрасите на Ботев в официалната си интернет страница.

"Чао, Пинокио! Заминавай си обратно в Италия. Нямаш място в България", гневят се още ултрасите. /БЛИЦ