Вождът на италианския Ботев Франческо Салерно е потънал в дън земя, проплакаха от хотела в Брестник, където снощи отседнаха "канарчетата".

По предварителната договорка, тази сутрин групата от Апенините трябваше да се изнесе в посока София. Италианският бос обаче си е изключил мобилния телефон, а доведените от него футболисти се чудят какво става.

"Платиха си нощувка, закуска и обяд. Казаха, че сутринта идват в хотела и се разбираме дали ще обядват тук или ще им приготвим пакети, за да имат за пътуването. Никой засега не отговаря на телефонните ни повиквания. Скоро щe помолим италианците да освободят стаите си", заяви пред news4000 дневният управител на хотела.

По-рано днес момчетата на Салерно закусиха и отново се оттеглиха да наваксат съня си. Снощи Салерно обяви, че слага точка на налудничавия проект "Италиански Ботев". И news4000 информира, че няма резервации за самолетни билети от италианския бос и неговите авери. В 18:40 часа днес "Алиталия" AZ521 можеше да извози проваления Ботев до Италия срещу 1500 евро. Сутрешният полет в 6:10 часа до Рим на "Уиз Еър" с икономична класа и една бизнесрезервация за Салерно струва едва 600 евро. /БЛИЦ