Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Феновете на “Левски” от НКП (Национален клуб на привържениците) излязоха с остра декларация срещу футболистите и ръководството. Както е известно, отборът отпадна от ФК Сараево във Втория квалификационен кръг на Лига Европа. Над 500 фенове на “Левски” изтърпяха подигравки и ужасно пътуване до Сараево, за да видят резила на “сините”. Ултрасите са обидени и от факта, че отборът е започнал срещата на стадиона в Сараево, въпреки липсата им на трибуните. Агитката беше забавена на влизане с повече от двайсетина минути.

Ето какво пишат феновете на “Левски”:

“Хората дълго време ще си спомнят за ужаса, който преживяха... Направиха го заради "Левски"! Заради същия този "Левски" и неговите пародия на футболисти и ръководство, които дори не удостоиха с един-едничък поглед трибуната, където трябваше да са сините момчета и не се поинтересуваха защо тя беше празна за повече от 20 минути. Не се почудиха защо сините сърца ги няма, не се поинтересуваха какво се случва и какви гаври са принудени да изтърпяват отвън, третирани като животни. Футболистите и ръководството на "Левски" не се интересуват от привържениците си! Явно не на шега си мислите, че вие сте "Левски"!? Знаем, че ви е най-добре по трибуните да няма никой, за да не може обидчивите и лесно раними души на футболните спектакълмейкъри да чуват дюдюкания по свой адрес.

Най-отговорно ви заявяваме, че ако още веднъж се случи подобно нещо, ако още веднъж покажете такова надменно неуважение към нас, които минаваме всички кръгове на ада заради вас, не ние няма да влезем на трибуните, а вие няма да започнете мача“, гласи част от изявлението на „сините“ фенове."/БЛИЦ