Ръководството на Цървена звезда няма намерение да прекратява добрите си взаимотношения с колегите си от Левски, тъй като никой от шефовете на сръбския клуб не е чул обидните скандирания срещу сърбите в контролата между двата тима в неделя, завършила с победа 1:0 за "сините". Това обяви пред ring.bg пресаташето на "червено-белия" клуб Марко Николовски.

От Звезда обаче бяха категорични, че ако действително е имало подобни подвиквания, то хората, които са ги изрекли, трябва да се срамуват от себе си и постъпката си по време на приятелския мач на стадион "Георги Аспарухов".

"Седях лично на трибуните, четох за този инцидент, но не съм чул нищо! Видях десетина фенове на Левски, които пееха някакви песни за техния си отбор, но не чух "Сърбе на върбе". Ако обаче някой наистина е викал подобни неща, тогава трябва да го е срам, че изрича подобни неща", каза Николовски.

"Треньорът на Левски Ратко Достанич е сърбин! Саша Симонович е сърбин. Просто не го вярвам. Аз не съм чул нищо, освен ако случайно не съм глух! Обаждах се във вестника, където излезе тази информация, но оттам казаха, че някой им се е обадил и е казал какво е станало в София. Това не е сериозно! Пратихме им официална критика от клуба, тъй като трябва да има доказателства. Не сме обидени на никого, тъй като не сме чули нищо", коментира още Николовски. /БЛИЦ