Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Феновете на "Левски" спазиха обещанието си и мощно подкрепиха любимците на тренировката им тази вечер на стадион "Георги Аспарухов". Близо 300 ултраси се явиха на "Герена", за да надъхат футболистите преди сблъсъка с ЦСКА, който е в неделя от 17:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Привържениците бяха пуснати в Сектор "А" на "Георги Аспарухов" и създадоха страхотна атмосфера, в която освен множеството песни, не липсваха и няколко факли. Ултрасите огласиха стадиона с любимите си рефрени и мощно аплодираха играчите при излизането им на терена за заниманието.

Разпънати бяха четири знамена като на едното пишеше: "Левски или смърт".

Ултрасите са направили и нов транспарант, който ще бъде в Сектор "Б" в неделя - с лика на напусналия наскоро клуба Георги Иванов-Гонзо с маска.

Футболистите и треньорския щаб на "Левски" останаха приятно очаровани от подкрепата на феновете, благодариха им, след което започнаха своята тренировка. Запалянковците прибегнаха до посещението на това занимание най-вече, за да приповдигнат духа на отбора преди сблъсъка с "армейците". Както е известно, ЦСКА е лидер в класирането, а "сините" са на 4-ото място, изоставайки с 13 точки от вечния си съперник.