Официалният фен сайт на ЦСКА armeici1948.com излезе със свое мнение след изказването на Иван Иванов. Скандалният бранител заяви, че на този етап няма с какво да помогне на отбора и не му се играе в ЦСКА. Той обвини останалите си съотборници и ги нарече путьовци и мишки.

Ето какво пише в сайта armeici1948.com

“Тази година Веселин Маринов няма да има Коледен концерт в зала 1 на НДК. Шокираща и болезнена, новината е факт. Едно зло обаче никога не идва само. Едва седмица след като Веско "разби" мечтите ни за весела Коледа последна нов удар по Сектор Г. Най-пъпчивият защитник в историята на футбола - Иван Иванов сподели, че не иска повече да играе в ЦСКА. Животът е тежък, но ние трябва да продължим да се борим. Потните клипове на Веселин Маринов и подборката на БиБиCи за Иван Иванов ще ни дават сила в трудния момент.

Сега вместо афиш за Коледния концерт или афиш за участието на Пъпчивия в 33 (тук се има предвид столично заведение в Студентски град) ще трябва да пуснем информация за Шампионската лига по волейбол.

В четвъртък (10.12) ЦСКА играе втория си мач от тазгодишната Шампионска лига по волейбол. "Армейците" приемат френския Тур в зала "Арена Самоков" в Самоков. Двубоят е от 19:30 часа. Рейсовете с фенове ще тръгнат от "Армията" в четвъртък в 17:00 ч. Цената за членове на фен клуба е 2 лева, а за всички останали 5 лева. За дами както винаги е безплатно.”/БЛИЦ