Привържениците на "Ботев" (Враца) ликуват след напускането на италианците от клуба. Феновете дадоха пресконференция, като този път настроението беше приповдигнато. Завръщането на Тони Здравков като треньор, логично подейства тонизиращо на болеещите за клуба привърженици.

„Най-хубавото нещо, което се случи е, че се освободихме от един некадърник - Сензациони (б.р. - визира Джулиано Сонцони) или, както и да му бе името. Не искам да го знам. Никога не съм се опитвал да го науча. Вече имаме същински, истински футболен треньор, на когото пожелавам успех и му гарантирам, че ще има пълната подкрепа в събота от момчетата от фенклуба. Нека, както общинската управа и ръководството на клуба в лицето на Валентин Станчев призовават, в събота да се събере колкото се може повече публика. Трябва да подкрепим футболистите, които и да са те. Те ще играят за "Ботев”, заяви лидерът на феновете Георги Даскалов-Жоро Павето.

„Протестите на фенклуба срещу Ивайло Рачев и неговите съучастници продължават. Докато това лице се мотае на стадиона, те няма да спрат. Това, че има някакво временно решение на проблема, в смисъл, че единият некадърник даде на кмета пълномощно, за нас това не е приемливо. Докато Ивайло Рачев има достъп до спортния комплекс, ние ще продължим да протестираме под някаква форма”, закани се Жоро Павето.

2_10.jpg