Треньорът на Монтана Ферарио Спасов тръгна към "Герена" с всички бивши левскари, които са част от лидера в "Б" група, разбра БЛИЦ. Утре от 16:00 часа селекцията на Феро гостува на "Левски" в реванш от 1/8-финалите за Купата. Втородивизионният клуб има преднина след 2:0 в първата среща на "Огоста".

Спасов ще разчита на най-доброто за тежкия мач. Единствено десният бек Раиф Мурадов е извън сметките му. Бранителят е наказан, тъй като получи червен картон при равенството 3:3 с "Раковски".

От лагера на Монтана споделиха за БЛИЦ, че са пределно амбицирани утре да довършат започнатото и да елиминират "Левски", класирайки се на 1/4-финалите. Най-амбицирани са бившите футболисти на "сините", най-вече юношите, които бяха недооценени на "Герена" и сега са част от амбициозния тим на Монтана - вратарят Ивайло Василев, Асен Георгиев, Георги Пейчев, Янко Ангелов, Христофор Хубчев и Александър Киров. Последният блесна с 2 гола при равенството 3:3 с "Раковски".

Дори екзекуторът на ЦСКА Сергей Георгиев също е минал през школата на "Левски". Очаква се той да поведе атаката на Монтана и утре. Козът на Феро са и опитните Здравко Лазаров-Електричката (38-годишен) и друг бивш нападател на "сините" Мирослав Антонов.

Купа на България - сезон 2014/2015