“Синият” ветеран Стефан Павлов, известен като Фифи Перото, разкритикува селекционната политика в клуба. Според него новите попълнения - вратарят Михаил Иванов, защитникът Пламен Димов и халфовете Стефан Велев и Милен Василев не отговарят на класата на “Левски”.
 
"Нали като са в “Левски”, тези футболисти трябва да бъдат качествени. Не може просто така да се правят селекции. В отбора има много играчи, които не отговарят на реномето и класата на клуб като нашия. Още и на Гонзо преди казвах, а и сега на Илиан му заявих, че селекцията не става. Така не се прави. Трябва да променят нещо в подхода си. Треньорът трябва сам да казва кой иска и от какво се нуждае тимът. В кои линии изпитва затруднения и така нататък. А не ръководителите и шефовете да се мешат в тази работа и да казват този става, онзи не. Не бива никога да се взимат футболисти, за да се угоди на нечии интереси. Просто в отбора се дава шанс на някои смешни играчи, и аз не мога да си обясня кой ги държи", каза Фифи Перото, но не пожела да каже кои играчи визира.
 
Той добави, че в школата на Левски винаги ще има перспективни млади играчи. "Спомням си, че когато бях директор на академията, беше пълно с таланти. Сега не е по-различно. Винаги ще има задръстване от качествени момчета. За съжаление обаче се изпуснаха футболисти като Ивелин Попов. А сега вместо нашите да играят, се търсят чужденци, които не могат да осъзнаят какво значи “Левски”. За момента смятам, че трудно Антонио Вутов и братя Цоневи биха се наложили в състава. Причината е, че сега отборът не разполага с такива футболисти, които да им дадат насока. Безспорно Антонио ме впечатли. Виждам, че е доста перспективно момче. Има голям талант, който се надявам да развие", завърши Павлов.