Помощникът на Илиан Илиев в "Левски" Здравко Здравков заяви, че и преди е получавал предложение да започне работа в клуба, но го е отказал.

"Не получавам предложение за първи път да работя за "Левски". Поради една или друга причина сега приех. Преди ми беше рано. Завърших треньорски курс. Изкарах няколко години в детско-юношеските школи. Сега това предложение дойде в точния момент - когато реших да изпробвам силите си в професионалния футбол", заяви Здравков.

"Възможността да работя за "Левски" е привилегия за мен. Последният път, когато бях в отбора, бе доста отдавна. Виждам огромната разлика и развитие, които е претърпял клубът. Радвам се, че имам възможност да работя в клуба. Организацията е изключителна. Екипът е сплотен и идвам с амбицията да давам най-доброто от себе си и да извлечем максимума от футболистите. Надявам се на едно добро представяне в Европа. Отборът ще се бори всеки мач за победа и за шампионска титла. Смятам, че треньорите в България не разчитат на младите вратари. Аз имах възможността да започна да пазя много млад и затова знам, че е много важно един тепърва прохождащ футболист да има пълната подкрепа на своя наставник", каза още бившият вратар.