Футболният агент Майез Мустафа призна, че е осъдил Левски. Такава информация се появи по-рано днес. Мениджърът е спечелил дела срещу „сините“ на обща стойност 100 000 лева, свързани с трансферите на Жуниор Мапуку, Мехди Бурабия и Аймен Белаид. Пред колегите от „Гонг“ Мустафа разкрива, че не е предявил изпълнителния лист от съдебното решение и за момента не си търси парите от „сините“.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Мога да потвърдя, че делата са факт и са спечелени от мен. Но аз не съм представил на Левски изпълнителен лист. Ако исках, отдавна можеше да го направя. Говорил съм с г-н Наско Сираков по темата и имам мъжка дума от него. Когато Левски си стъпи на краката, ще ми изплатят дължимото. Не е проблем кога ще стане. Заведох делата, защото тогавашното ръководство постъпи изключително некоректно спрямо мен. Доведох футболисти, които оставиха следа в Левски. Имахме договори, които не бяха спазени", заяви Майез Мустафа.

"С моя партньор от чужбина решихме да потърсим правата си в съда, след като тогавашният изпълнителен директор Красимир Иванов не отговаряше нито на обажданията ми, нито на съобщенията ми. Липсваше всякакъв диалог Искам да съм ясен - аз проблеми на Левски няма да създавам. С г-н Сираков, с когото сме в отлични отношения. Разбрали сме се. Той е човек, който държи на думата си и нямам съмнения в него", категоричен е агентът.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022