ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Скандал с наказан футболист гръмна в Пирин (Благоевград). В навечерието на мача с Лудогорец в Разград (0:4) от групата на "орлетата" беше изваден титулярният вратар Максим Ковальов, което взриви недоволството на ултрасите и предизвика разнопосочни коментари. Вината за случилото се бе хвърлена върху управителя на клуба Атанас Дафинов. 

В профила на тартора на фракцията „Пирин SS” Константин Капчин се появи чат с украинеца, в който футболистът дава своята версия за конфликта. „Наказан съм. Отстраниха ме, защото попитах кога ще започнат да се изплащат дълговете. Ръководството на отбора ми каза кой съм аз, за да питам за парите“, обяснява му Ковальов.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Спортният директор на Пирин Николай Петрунов беше лаконичен пред struma.bg: „Наказан е за разваляне на дисциплината. Санкцията важи само за мача с Лудогорец“.

От днес Ковальов отново ще тренира със съотборниците си.

Наставникът Иво Тренчев също коментира ситуацията. „Ние не сме свалили доверието си от Макс, обичаме го заради изявите му на терена. Но си има време и начин да комуникира с ръководството на клуба, а той премина границата вече няколко пъти. Още повече, че закъснението с парите не е голямо. В Пирин винаги е било сложно, трябва всички да проявяваме малко повече търпение и разбиране за тежката ситуация, в която се намираме“, коментира Тренчев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

 


* Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg


* Снимка: Бончук Андонов/Startphoto.bg