Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Двама футболисти на ЦСКА обвиниха директно и публично съдията Николай Йорданов, който днес ръководи дербито с “Левски”, в пристрастие към “сините”. Отборът от “Герена” спечели с 1:0, а “червените” имаха претенции за две дузпи през второто полувреме. Реферът обаче подмина и двете ситуации.

“Съдията рита на малки вратички в “Младост” с фланелка на “Левски”. Питайте Румен Трифонов, знае го. Реферът контролираше мача, дава малки фаулове, накъсва играта. Това е подигравка с нас, ако искат ЦСКА да не съществува, да кажат. Ние всеки мач играем срещу петнайсет човека. Толкова чисти дузпи не съм виждал в живота си. Топката излиза един метър, не дава аут. На Мораес глезенът му е подут, а той му дава жълт картон. Имаше нарушение срещу мен на Калво, Йорданов не го свири. Доста хора ни плюят, че някои от моите съотборници нямат качества. Доказахме, че не е така, надиграхме “Левски”. Ще спечелим титлата, това ви го гарантирам”, заяви Бандаловски.

“Знаем пристрастията на Ники Йорданов, айде да не коментираме повече. Наистина рита с фланелка на “Левски”. Дузпата на Мораес е сто процента, глезенът му е подут, налага се с лед. Много хора знаят, че той виси с картони. Ако му покажат още един картон, ще пропусне два мача, а някои хора знаят какви двубои ни предстоят. Остават ни четири битки, знаем, че този мач боли, но ще се вдигнем”, допълни Румен Трифонов./БЛИЦ